Over tweedehandswagens Carlo Cars

Carlo Cars

Wat begonnen is als een passie voor wagens is in 2004 uitgevloeid tot de start van Carlo Cars te Lochristi, Gespecialiseerd in correcte budgetwagens.
Ondertussen zijn wij uitgegroeid naar een bloeiende zaak waar u terecht kan voor de aankoop en herstelling van uw degelijke Duitse droomwagen.
Een zaak die blijft groeien, en blijft evolueren om onze klanten een nog betere service te kunnen garanderen.
Daarom hebben wij eind 2016 een nieuwbouw showroom neergezet waar u terecht kan voor deskundig advies aan eerlijke tarieven.
Met de nodige faciliteiten om u nog beter te kunnen dienen.
Kom gerust eens langs om al dit prachtige te komen aanschouwen, wij hopen snel iets van u te horen.

 

 

 

   Correcte prijzen       Garantie       24/7 Bereikbaar      Alle merken  

Car Cleaning

Naast onderhoud of herstellingen langs technische zijde, kan u ook een beroep doen op onze Car Cleaning service.
Door onze jarenlange ervaring met diverse topwagens weten wij perfect hoe een juiste reiniging van uw wagen zowel binnen als buiten moet gebeuren. Heeft uw droomwagen een grondige cleaning beurt nodig? Neem dan contact op via de contactpagina.

Financiering

Ook voor de financiering van uw wagen kan u bij ons terecht in alle discretie. Carlo Cars werkt samen met erkende makelaars om de financiering op uw maat af te stemmen omdat uiteraard ieder dossier uniek is. Maak daarvoor gerust een afspraak en kom langs met uw identiteitskaart en loonfiches van de laatste 3 maanden.

Service Naverkoop

Ook na de aankoop van een wagen staan wij steeds klaar voor de service naverkoop! U kan bij ons terecht voor uw wagenonderhoud en eventuele herstellingen. Ook voor het uitlezen van uw wagen bij het geven van foutcodes, beschikken wij over de nodige apparatuur.

Garantie

Al onze wagens genieten minimum van 1 jaar garantie tot mogelijks meer indien specifiek vermeld.

Perfecte Service

Al onze wagens krijgen een volledig nazicht voor de definitieve oplevering.
Elk van onze wagens krijgt een dieptereiniging.

Ons Team

Zaakvoerder

Carlo Cars

Wij Zoeken

Zaakvoerder Dobbelaere Nico Carlo

Heideveld 10 | 9960 Assenede
0477 / 35 71 05

Garages

Zoek je als garage een vaste waarde voor de opkoop van jullie overnames dan ben je bij Carlo Cars aan het juiste adres. We zijn steeds te bereiken via de telefoon en WhatsApp. We geven direct een correcte prijs en houden ons daar ook aan. Wij hebben een uitgebreide interesse in wagens. Wanneer de occasiewagens binnenkomen dan komen wij deze ophalen binnen de 24h. Bel ons op voor een ontmoeting en je zal zien dat wij een correcte firma zijn met verstand van zaken doen. Heb je als garage een overstock van tweedehandswagens dan kan je altijd deze wagens hier plaatsen voor verkoop, wij maken ze verkoopklaar.